În sfârşit o femeie din Austria a fost suficient de puternică şi a decis să relateze adevărul în faţa lumii întregi şi de aceea după câteva zile a pierdut locul de muncă, ceea ce reprezintă dovada că vaccinarea populaţiei în forţă ce are loc în SUA, Canada, Australia şi Marea Britanie nu e deloc sigură aşa cum ni se prezintă!

În aceste ţări toţi oamenii (100% din populaţie), sunt obligaţi să se vaccineze împotriva gripei porcine şi dacă refuză sunt condamnaţi fie la 1 an de închisoare fie trebuie să plateasca 250 000 USD amendă cum este în SUA!

În celelalte ţări se va vaccina fie toată populaţia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croaţia a făcut comanda la aprox. 2,5 mil. de vaccinuri, Serbia, Macedonia şi Romania la fel. Vaccinarea va incepe în toamnă când prin vaccinare se vor infecta oameni sănătoşi, iar atunci când vor începe decesele în masă explicaţia oficială în mass media va fi “mutaţia virusului care nu mai poate fi oprită“ !!!

Fiţi înţelepţi şi cercetaţi această temă şi nu vă vaccinaţi împotriva gripei porcine, căci prea multe lucruri sunt suspecte şi fără logică!

Prin această metodă se urmăreşte planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce înseamnă eliminarea şi uciderea a 90% din oamenii de pe întreaga planetă din partea NWO (New World Order)! Producătorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENŢĂ oameni sănătoşi cu vaccinurile sale. Trebuie să vi se pară circumspect şi cum au reusit să facă vaccin aşa de repede după apariţia virusului? Pentru că deja au avut vaccinul, dar voi n-o să-l primiţi ci numai un grup restrânşi de oameni aleşi; iar voi o să vă alegeţi nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus în organism prin programul de vaccinare în masă fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!

Numele femeii care a făcut public acest adevăr este Jane Burgermeister, o jurnalistă cu multe premii şi distincţii, şi ca s-o cunoaşteţi mai bine puteţi accesa profilul ei în Wikipedia de unde veţi avea şansa să vă documentaţi mai amănunţit: http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

Şi aici, în capitolul REFERENCES veţi găsi şi alte linkuri pentru a vă putea documenta mai bine!

Trimiteti acest articol tuturor prietenilor şi rudelor pentru a înţelege ce se pregăteşte la scară mondială!