Sfinte Părinte,

Mă bucur nespus că vă pot contacta pe această cale. Bunul Dumnezeu m-a ajutat să vă vizitez Sfânta Mănăstire în anul 2005. Tot atunci am vizitat şi pe Părintele Papacioc la Techirghiol şi Peştera Sf. Andrei.

De atunci şi până acum, multe lucruri s-au întâmplat în plan spiritual. În plan material şi familial am pierdut tot, dar sunt bogată spiritual pentru că L-am regăsit pe Iisus, şi eu şi fetiţa mea! În 2001 m-am recăsătorit cu un cetăţean englez care poza a creştin şi m-am mutat în Anglia, împreună cu fetiţa mea de 11 ani din prima căsătorie. După nuntă, până în vara lui 2005 am avut iadul vieţii mele! Mă rugam la fel ca în România, acatistele nu mi se terminau în România la mănăstiri, dar eu muream cu zile şi doctorii englezi spuneau că sunt un mister că din punct de vedere clinic totul este normal şi totuşi eu muream cu zile! Ce nu am ştiut până în clipa divorţului a fost faptul că soţul englez şi familia lui, plus prietenii lui care ne veneau în casă, vecinii şi majoritatea celor din localitate erau MASONI, SATANIŞTI, VRĂJITORI şi PEDOFILI care pozau a creştini, ziua! Dumnezeu mi-e martor că nu mint şi ce experienţe am avut şi încă mai am în această ţară, nu vă puteţi imagina!

Anglia, din exterior are o aură atât de inocentă (de înger răzvrătit, de fapt în interior) iar „bunicuţa” care e la conducere pare atât de scumpă şi smerită, dar culmea e că ea este patroneasa satanicei masonerii în această ţară.

Creştinii sunt în minoritate (1.6% sunt creştini, dar nu ştiu exact câţi practică) şi prigoniţi. Nu-mi vine să cred că şi în România a apărut prigoana ecumenică! În octombrie 2005, bunul Dumnezeu ne-a salvat pe mine şi fetiţa mea, prin preotul ortodox şi soţia dânsului, de la o biserică ortodoxă din apropiere care erau la curent cu ravagiile masoneriei, sataniştilor, vrăjitorilor şi pedofililor din acestă ţară. Mama mea şi preotul ei din sat, insistau de foarte mult timp să merg să cer ajutorul unui preot ortodox, dar cu câte ni se întâmplase, nu mai puteam avea încredere în nici un englez, fie el şi preot ortodox! Bunul Dumnezeu a făcut minuni cu mine şi fetiţa mea şi acum suntem la adăpost, cât de cât şi fetiţa îşi continuă studiile aici. În schimb pentru mine este foarte greu să izbândesc. Încă suntem atacate spiritual, avem program de rugăciune zilnic, trăim în pocăinţă, şi de asemenea am săptămânal lecţii de catehism de peste doi ani. Suntem o nouă creaţie în numele Domnului nostru Iisus. Rugăciunea mea cea mare este dacă ne puteţi pomeni în rugăciunile dumneavoastră, pe mine şi fetiţa mea şi de asemenea pe preot şi familia lui. Atacul cel mai mare îl avem în planul sănătăţii, finanţelor şi a relaţiilor cu ceilalţi.

Biserica este foarte mică, are o cumunitate de circa 50-100 de suflete: englezi, greci, ciprioţi, nigerieni, români, bulgari, ruşi, ukrainieni, lituanieni, basarabeni de peste Prut, latvieni iar preotul lucreză voluntar suportând multe din cheltuielile bisericii din banii personali. Biserica functioneză într-un spaţiu închiriat, într-o fostă biserică anglicană, fără căldură şi credem noi cu multe influienţe masonice.

V-aş fi foarte recunoscătoare dacă ne puteţi pomeni în rugăcinile dumneavoastră să putem trece cu bine şi peste această perioadă de cruntă încercare. Nu exagerez deloc dar, trăind aici recunoşti foarte uşor caracteristicile Babilonului, Sodomei şi Gomorei din biblie. Românii nu ştiu ce podoabă spirituală au şi îi dau cu piciorul! Mărturisesc că nici eu nu am apreciat acestă capodoperă spirituală şi am luat-o ca pe ceva normal şi gratis. Abia aici cand m-am lovit cu capul de pereţi am plâns şi am plâns cu lacrimi fierbinţi şi am început să apreciez . . .

În Romania dacă aveam o problemă, era de ajuns să citesc doar câteva versuri din Psalmii 139 şi 50 şi imediat, bunul Dumnezeu imi deschidea porţile ajutându-mă, căci telefonul suna, poştaşul venea sau un prieten sau o rudă bătea la uşă cu soluţia salvatoare problemei mele. Aici în Anglia am citit toţi cei 150 de Psalmii intr-o zi şi Evanghelia lui Matei şi nimic nu s-a schimbat. Îmi era din ce în ce mai rău, mă luptam pe viaţă şi pe moarte! Ce este aici e grav, fortăreţele şi tot ce scrie Pavel în Efeseni în 6:11-12 sunt la ei acasă. Masoneria, satanismul, vrăjitoria, pedofilia de aici le întăresc puterile! Păcat, păcat că tot ce este aici diavolesc este copiat cu mare uşurinţă în România şi toată Ortodoxia tradiţională, în mod special din mănăstiri, este sabotată!

Puţeti publica mesajul meu să le fie de învăţare de minte şi altora. dar fara să publicati numele noastre. Din nou vă repet rugămintea de a vă ruga pentru noi pentru iertare de păcate, mântuire, pocăinţă, întărire întru credinţă, înmulţirea dragosteai, a sporului, a înţelegerii, a ajutorului în casă, luminarea minţii şi a drumului vieţii spre bine, reuşită la examene, studii şi servicii şi bunul Dumnezeu să ne scoată în cale discipoli ai Domnului Iisus să avem prieteni, colegi, vecini şi să neutralizeze forţele şi armele vrăjmaşilor văzuţi, nevăzuţi, ştiuţi şi neştiuţi.Dacă timpul vă permite aş fi mai mult decât recunoscătoare să-mi scrieţi două rânduri să ştiu că acest mesaj a ajuns.

În Iisus Hristos, Anişoara,
Amin