preluat de pe site-ul ortodox www.agentia.org

Pandemia „gripei porcine” a fost pretextul

Un singur Chip va controla dacă persoana identificată poartă virusul, dacă s-a vaccinat şi dacă a plătit asigurările medicale

* Pasul doi: Chip-ul va controla datele bancare şi dacă individul se hrăneste conform Codex Alimentarius * Generaţia a treia, până în 2015: localizare GPS (vezi secţiunea video)

   Acţiunile „VeriChip Corp” s-au triplat, conform NASDAQ, după ce reprezentanţii companiei au afirmat, recent, că firmei i s-a acordat licenţa exclusivă asupra a două patente, ceea ce o va ajuta să creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea viruşilor. Patentele, deţinute de partenerul „VeriChip”, „Receptors LLC”, se referă la biosenzori ce pot detecta AH1N1 şi alţi viruşi, precum şi ameninţările biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilina (stafilococ meticilinio-rezistent).

   La o prima vedere, faptul că va exista un „nanorobot” în organism capabil să detecteze viruşi şi alte boli pare o soluţie salvatoare a Omenirii. Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele implantabile de radio-frecvenţă VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a viruşilor. Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenţa unei ameninţări a viruşurilor pandemici şi la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat intr-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009. Curios, când nu apăruse încă isteria gripei porcine, iar Planeta nu era ameninţată cu nicio pandemie.

”Nanorobotul” care controlează sănătatea

   Şi mai interesant este că după apariţia informaţiei că un Chip va fi inoculat în organism, deocamdată sub forma unei pastile de detecţie, o altă ştire din acelaşi domeniu a apărut la câteva zile. Anume că o companie americană va crea o brăţară de radiofrecvenţă „RFID Bracelet” care va detecta automat dupa implantul VeriChip dacă persoana în cauză s-a vaccinat sau nu împotriva unui anumit virus.
   „Greg Evensen, fost membru în Kansas State Troopers, vorbeşte la un congres în Texas, Oklahoma cu privire la planurile guvernului federal de a implementa un sistem de supraveghere încorporat în brăţări şi de a suprima drepturile de liberă călătorie. Din păcate, eu cred că acesta este unul dintre multele planuri realizate pentru a asigura punerea în practică a decretului guvernamental pentru obligativitatea vaccinării, care din nefericire a fost adoptat şi în Oklahoma săptămâna trecută. Acest decret stipulează faptul că toată lumea din Statul Oklahoma va fi vaccinată.”
   Firma care se va ocupa de fabricarea acestor brăţări este „Protheus BioMedical”. Cât priveşte implantarea Chipului „nanorobot”, pe lângă compania „VeriChip”, o licenţă similiară a fost câştigată la jumătatea lunii noiembrie 2009 de către „Novartis”.

Un Chip cât un bob de orez cu un cod de 16 cifre

   Cât priveşte „VeriChip”, compania din Delray Beach, Florida, are o idee şi mai îndrăzneaţă. Aceea de a dezvolta Chip-ul anti-virus într-un implant permanent ce se leagă de o bază de date on-line conţinând toate datele medicale, istoricul creditelor, la National Credit Report, şi datele de identitate şi securitate socială.
   ”VeriMedHealth”, compania-mama a lui „VeriChip”, descrie tehnologia ca „un mic microcip pasiv (primul şi singurul cip aprobat pentru identificarea pacienţilor de către U.S. Food & Drug Administration) şi baza de date online este sigură, privată, ce te leagă de istoricul tău medical personal. Acest link de sănătate este întotdeauna cu tine şi nu poate fi pierdut sau furat.”
   Acea baza de date poate fi accesată de doctori şi asistente. „De mărimea unui bob de orez, microcipul este inserat chiar sub piele şi conţine un unic cod de identificare de 16 cifre. Microcipul în sine nu conţine altceva decât acest cod de identitate electronic, nici nu conţine vreun sistem gen GPS pentru urmărire.”, îşi descriu produsul cei de la „VeriMedHealth”.

”Google” şi „Microsoft” vor prelua bazele de date

   Sistemele informatice vor fi asigurate de companiile „Google” şi „Microsoft”. „Google” îşi va înfiinţa divizia „Google Health”, iar firma lui Bill Gates va fonda „Microsoft Healt Vault”, în cadrul unui sistem de date controlat de Guvernul SUA, sub titulatura „Central Repository” (vezi foto).

   – PositiveID oferă oamenilor control asupra propriului istoric medical şi asupra informatiilor financiare, făcând să dispară prăpastia dintre istoricul medical şi securitatea identităţii.

   – PositiveID se îmbină cu Linkul Sănătăţii, oferind oportunităţi de a realiza un melanj de marketing între baza de clienţi a NationalCreditReport.com şi cea a Linkului Sănătăţii.

   – PositiveID se diferenţiază pe piaţă ca singurul istoric medical personal ce oferă protecţie împotriva furturilor de identitate.

Planul lui Obama în sănătate: toată lumea poartă Chip

   Acum se explică de ce proaspătul şi surprinzătorul laureat al premiului Nobel, Barack Obama, preşedintele SUA şi-a făcut un program special de administrare din reformarea sistemului medical şi al asigurărilor de sănătate.

   Alte două firme americane se pregătesc să intre în piaţa Chip-urilor. Este vorba de „ID Data & Structure”, care ar urma să controleze datele personale de identificare, în aşa fel încât să nu mai fie vorba în viitor de un card de identitate. La fel, a câştigat licitaţia pentru baza de date computerizată „NationalCredit” care va pune la dispoziţie informaţii despre conturile bancare pesonale. Toate aceste sisteme se vor reuni în urmatoarea generaţie de Chip-uri implant, când un singur Chip va controla sănătatea pacientului, datele personale, datele bancare, precum şi cu ce fel de hrană se alimentează. Cand ziariştii americani au întrebat de ce în cazul „VeriChip” este nevoie şi de datele cardurilor bancare, reprezentanţii Guvernului au răspuns că numai aşa se poate cunoaşte dacă asiguratul – pacientul – este la zi cu plata asigurărilor sociale.

Cei cu cazier vor fi localizaţi prin GPS

   Tot pentru prima oară, la sfârşitul lui noiembrie 2009 s-a vorbit şi despre posibilitatea unui control GPS printr-un implant în cazul persoanelor care au cazier judiciar. Motivul fiind că acestea ar putea fi localizate mai repede în cazul când ar deveni suspecţi de o infracţiune. Deja în Florida se experimentează un program prin care infractorii periculoşi ce au fost eliberaţi din penitenciare poartă nişte brăţare cu GPS greu destructibile. Se pare că funcţia de localizare a persoanei va fi introdusă în a treia generaţie de Chip-uri implantabile. Chestiunea e că tehnologia se dezvoltă foarte rapid, pornind de la Chip-ul anti-vaccin, ce va fi introdus odată cu pandemia gripei porcine, iar prognoza guvernamentală este ca până în 2015 o mare parte din americani, ca şi din populaţia UE să poarte astfel de Chip-uri de prima şi a doua generaţie.

Date despre ce anume mănâncă persoana

   O altă funcţiune importantă a viitoarelor Chip-uri este analiza sistemului de hrană al individului, aprobat de U.S. Food & Drug Administration. Cu alte cuvinte, Chip-ul va raporta ce anume mănâncă persoana care-l poartă. Dacă ne gândim că de la 31 decembrie 2009 un număr mare de state (care centralizează peste 80% din populaţia planetei), între care şi România urmează să implementeze, în etape, temutul Codex Alimentarius, atunci ştirea devine una de o gravitate extremă. În Codex se prevede ca Terra nu poate susţine alimentar întreaga populaţie decât dacă se folosesc alimente modificate genetic, aditivate, cu componente chimice. Codexul reprezintă o serie de reguli de hrană, dar şi de componenţi şi compuşi chimici ce trebuie să se regăsească în alimente.

”Numărul Fiarei” şi Rockfeller

   Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că atât Chip-ul implant care a fost premonit în Biblie la „Numărul Fiarei – 666” – referire la codul de bare ce îl va conţine, separat prin trei bare de 6 pentru separarea informaţiei scanate –, cât şi vaccinul anti AH1N1, HPV şi Codex Alimentarius, pe de altă parte sunt metode ale „Guvernului Mondial” de exterminare în masă a populaţiei şi de control asupra părţii ce va rămâne, preconizată la aproximativ un miliard de indivizi.

   Ceea ce dă apă la moară acestor adepţi este faptul că o parte din companiile care urmează să preia controlul acestor sisteme aparţin concernelor Rockfeller, cele care au iniţiat şi chestiunea Codex Alimentarius încă de pe vremea Germaniei naziste.

Mihail Fagarasanu